Du måste vara 20 år för att köpa vin från oss. Vid köp kontrolleras personnumret. Dessutom kontrolleras åldern med legitimation vid leveransen.

För att kunna designa och spara dina etiketter måste du först skapa ett konto, alternativt logga in med ditt Facebook konto. Du klickar på fliken och väljer: Har du inget konto? Här skriver du in ett valfritt unikt användarnamn och uppger din e-postadress. Du får en bekräftelse sänd till din e-post med ett generiskt lösenord per omgående. Med detta lösenord loggar du in under Logga in. Vill du ändra ditt lösenord gör du det enkelt genom att klicka på Mitt konto. Här väljer du ett eget lösenord på 7-12 tecken.

Ja. Vi måste ha dina personuppgifter för att leva upp till gällande alkohollagstiftning, för att säkerställa att kortbetalningen kommer från rätt person och för att kunna leverera dina inköpta viner till rätt adress. Dina personuppgifter används inte på annat sätt.

Ja minsta antal är en låda dvs. 6 flaskor. En order måste också vara i jämna 6-tal för att passa emballagen, dvs. 6, 12, 18, 24.

  • Ångerrätt Våra viner levereras med en personlig etikett gjord specifikt av dig efter dina särskilda önskemål och med personlig prägel. I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen tillämpas därför inte någon ångerrätt vid köp av våra viner. Ångerrätten gäller ej för vara som är specialbeställd eller specialtillverkad av dig som kund.
  • Reklamationer Om du, trots att vi gör allt för att leverera en perfekt produkt, fått en defekt eller på annat sätt felaktig vara, ber vi dig att omgående kontakta oss så att vi kan rätta till felet. Vid fel på vara, där Vinomivino är ansvariga, ersätter vi naturligtvis hela kostnaden för produkten. Läs mer under allmänna villkor – 9. Reklamation och Retur


Sedan EU-beslutet Rosengrensdomen 2007 är det tillåtet att sälja alkoholhaltiga drycker via distanshandel till privatpersoner i Sverige. Vinomivino drivs av ett spanskt enskilt företag under namnet Juan Carlos Posé Ruiz med organisationsnummer 302387-9491 och är registrerat som distansförsäljare i Sverige.

Vinomivino ansvarar för betalningen av svensk alkoholskatt och moms i samband med ditt köp via vår hemsida. Vi har ställt en bankgaranti hos Skattemyndigheten för betalningar av alkoholskatt och moms, så ditt köp är helt säkert. Alla skatter ingår i slutpriset som visas på hemsidan.

  • Du betalar enkelt och säkert via PayPal med kreditkort eller PayPal-konto. Om du har ett PayPal-konto kan du betala direkt från detta annars väljer du att betala med kreditkort. Paypal accepterar Visa, Mastercard, American Express och Discover.
  • Din onlinebetalning är helt säker. Paypal är PCI DSS certfierade och använder 3D Secure vilket är en global säkerhetsstandard, framtagen av VISA och Mastercard. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter. Vinomivino har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.


Leveranskostnader tillkommer och är beroende av hur många vinflaskor du beställer. Totalpriset du betalar inkluderar frakt och visas i din varukorg innan du accepterar ditt köp. Kostnaden varierar beroende på paketets vikt. Det lönar sig att beställa minst 12 flaskor.

Observera att du kan skapa 3 olika etiketter om du beställer 12 flaskor av samma vin och upp till 4 olika etiketter vid en beställning av 2 olika viner x 6 flaskor.

Preliminära fraktkostnader:

  • 06 flaskor max 10 kg kostar ca 365 kr Malaga-Sverige (hemkörning) inkl. moms
  • 12 flaskor max 20 kg kostar ca 380 kr Malaga-Sverige (hemkörning) inkl. moms
  • 18 flaskor max 30 kg kostar ca 420 kr Malaga-Sverige (hemkörning) inkl. moms
  • 24 flaskor max 40 kg kostar ca 450 kr Malaga-Sverige (hemkörning) inkl. moms

Maxvikt per kolli är 40 kg dvs. 24 flaskor.


Vår fraktpartner GLS Spain levererar vinerna till Sverige där sedan Schenker tar hand om leveranser inom Sverige. Leveranstiden är ca 2 veckor beroende på när du beställer och var du bor.

OBS! Du måste personligen hämta ut/ta emot din leverans och uppvisa giltig legitimation.

Läs mer under frakt


Leveranstiden är beräknad till ca 2 veckor, beroende på när du beställer och var du bor.

Vi rekommenderar dig att noga kontrollera att alla data är rätt angivna (namn, datum etc.). Ta gärna en skärmdump av etiketten att titta på. Tänk på att etiketternas färger inte återges exakt som de ses på bildskärmen – färgskillnader kan förekomma beroende på bildskärm, fotografiers kvalitet samt bildupplösning. Kom ihåg att ladda upp skarpa foton med bra ljusförhållanden och med tillräckligt hög bildupplösning.

För mer information se våra Allmänna villkor

question-mark-