Vinomivino erbjuder ett annorlunda sätt att njuta av ett gott och unikt vin. Med personliga etiketter. Perfekt som gåva, eller för att göra en tillställning oförglömlig.

Du kan designa upp till 4 olika personliga etiketter till en låda vin med 12 flaskor vid ett och samma beställningstillfälle. (eller 2 etiketter till 6 flaskor.)
Vin till t.ex.:

  • 40-års festen
  • Bröllopspresenten
  • Midsommarfesten
  • Fars dag

På så sätt har du unika presenter och dina personliga viner klara för framtida tillställningar. Kom ihåg – vin håller!

Välkommen!


design_your_label-ny


För att skapa och spara etiketter måste du ha hos oss.

Med hjälp av vår etikettapplikation skapar du enkelt dina egna etiketter här på vår sajt.

Etikettapplikationen kan användas på lite olika sätt:

  • Du väljer en av våra mallar och anpassar den med din egen text och foton.
  • Du skapar en etikett fritt i etikettapplikationen med hjälp av de bakgrunder, former och typsnitt som finns tillgängliga. Här kan du också lägga till egna foton.

Alternativt designar du en etikett i ditt eget designprogram. Ladda då upp etiketten direkt till vår sida. Storleken på etiketterna är 78 mm (bredd) x 93 mm (höjd).

Vinerna levereras med de etiketter du designar, med vinets original baksidesetikett och originalfoliekapsel. Du ser hur flaskan och foliekapseln ser ut vid varje specifik produktbeskriving.

Du kan skapa 2 olika etiketter per vinlåda med 6 flaskor (minsta beställning) och upp till 3 olika etiketter om du beställer en låda med 12 flaskor av samma vin. Köper du en låda med 12 flaskor med 2 olika sorts viner (6+6) kan du skapa upp till 4 olika etiketter. Du sparar enkelt dina etiketter på vår server, laddar upp dem och jobbar vidare på designen i din egen takt.


pick_your_bottle-nyPå Vinomivino vill vi att alla på ett enkelt sätt ska få tillgång till ett unikt event- eller presentvin med en egendesignad etikett.

Vi har valt ut några få men unika spanska kvalitetsviner, noga utvalda av oss och andra kända vinexperter -som Robert Parker och Guia Peñin. Sortimentet ökar och förändras kontinuerligt. Vinet levereras i kartonger om 6 flaskor. Och levereras i antal som multipliceras med 6 dvs. 6, 12, 18, 24 osv.

Väljer du att köpa två olika sorts viner (6+6) kan du få dessa levererade i en 12 packslåda med ett mycket mer fördelaktigt fraktpris.

Gå till våra viner


make_your_orderNär du designat etiketter och valt ditt vin skickas du till vår webbshop där du godkänner och betalar köpet. Du får en kvittens av köpet sänt per e-post. Efter att vi mottagit din beställning färdigställer vi din order och packar vinet för leverans.

Vinet packas i speciallådor anpassade för vintransport. Vår fraktpartner GLS Spain levererar vinerna till Sverige där sedan Schenker tar hand om leveranser inom Sverige.

Minsta beställning är 6 flaskor och leveranstiden är ca 14 dagar.

Observera att fraktkostnaden varierar beroende på paketets vikt. Det lönar sig att beställa minst 12 flaskor (i princip samma kostnad som för 6 flaskor).


botellas-elegantes1